Heer Meester geslaagd voor toetsing

Heer Meester geslaagd voor toetsing

In september is ons kantoor getoetst door de Raad van Toezicht. Wij hebben een positief resultaat behaald voor deze periodieke toetsing. Accountantskantoren worden in principe één keer per vijf/zes jaar getoetst. De toetsing van ons kantoor is door onze beroepsorganisatie NBA uitgevoerd.

Hoe ziet zo’n toetsdag eruit?
Op donderdag 14 september kwamen de twee toetsers op bezoek bij ons kantoor in Hoorn. Voorafgaand aan de toetsing hebben wij een vragenlijst ingevuld. De toetsing duurde de hele dag, waarbij verschillende dossiers zijn bekeken, besproken en beoordeeld. In de vastlegging van de beoordeling worden geen cliënt gegevens vastgelegd. Alles is anoniem.
Aan het einde van de dag werden de bevinden besproken: wij hebben een voldoende gehaald!

SBR kredietrapportages
Als u als ondernemer een lening bij een bank heeft of wilt vraagt de bank om een aantal financiële gegevens. Levert u deze gegevens via post of e-mail aan, moet u hier € 250 voor betalen.
Als accountant kunnen wij deze gegevens bij de bank via een koppeling met SBR aanleveren. Wij leveren de jaarrekening dan in digitale vorm met SBR bestanden. Dit kunnen wij tegen een kleine meerprijs verzorgen.